Veelgestelde vragen

Hieronder vind u de meest gestelde vragen door onze klanten en onze antwoorden.

Wat zijn de levertijden van uw producten?

De huidige levertijd van onze producten is 1 tot 3 weken.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u circa één week voor levering een email met de leverdatum. Indien deze datum niet schikt, neemt u contact op met onze klantenservice om een andere leverdatum af te stemmen. De goederen zullen op de overeengekomen leverdatum geleverd worden tussen 07.30u en 21.30u. Uiterlijk één dag voor de levering ontvangt u een indicatie van het tijdstip van levering. Onze bezorger belt u op het moment dat hij onderweg is naar uw adres.

Wanneer is levering gratis?

Wij leveren gratis binnen geheel Nederland en Belgie, met uitzondering van de Waddeneilanden. Buiten dit levergebied leveren wij niet.

Kan ik op een ander bezorgadres laten bezorgen?

Ja, u kunt er tijdens het plaatsen van de bestelling voor kiezen de bestelling op een ander adres te laten bezorgen dan het factuur adres.

Tot waar worden de goederen geleverd?

Aflevering vindt plaats tot de eerste drempel (begane grond). Indien de chauffeur u in overleg helpt de goederen naar een ruimte in de woning of naar de tuin te verplaatsen, dan is dit altijd voor eigen risico tenzij u in geval van schade ernstige nalatigheid of opzet kan aantonen.

Wat gebeurd er als ik tijdens de levering niet thuis ben?

Wanneer de bezorger naar uw adres onderweg is, neemt hij contact met u op. Als bij aankomst blijkt dat u niet thuis bent, wordt er nogmaals contact met u opgenomen om tot een oplossing te komen. Indien dit niet mogelijk is, zullen de goederen mee retour worden genomen en wordt de levering op een later moment opnieuw ingepland.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, wij hebben geen afhaalmagazijn.

Waar vind ik de levervoorwaarden?

U vind onze levervoorwaarden hier.

Hoe bestel ik online?

U kunt uw bestelling plaatsen door in onze webshop het gewenste product te selecteren en samen te stellen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u circa één week voor levering een email met de leverdatum. Indien deze datum niet schikt, neemt u contact op met onze klantenservice om een andere leverdatum af te stemmen. De goederen zullen op de overeengekomen leverdatum geleverd worden tussen 07.00u en 21.30u. Uiterlijk één dag voor de levering ontvangt u een indicatie van het tijdstip van levering. Onze bezorgers bellen u op het moment dat zij onderweg zijn naar uw adres.

Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling, wat kan ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch. In overleg met u kan de order aangepast of geannuleerd worden.

Zijn de genoemde prijzen in de webshop inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Kan ik ook losse onderdelen bestellen?

Ja, het is mogelijk losse onderdelen in onze webshop te bestellen onder het kopje ‘Accessoires’.

Via welke betaalmethoden kan ik betalen?

Klik hier voor al onze betaalmethoden.

Er is iets fout gegaan met betalen, wat nu?

Controleer of het bedrag van uw rekening is afgeschreven. Neem daarna contact op met onze klantenservice om het probleem op te lossen.

Kan ik ook achteraf betalen?

U kunt bij ons per PIN bij aflevering betalen. Indien u kiest voor deze optie, houd dan rekening met uw PIN-limiet. Ook bieden wij de mogelijkheid achteraf te betalen via Klarna.

Kan ik de producten zelf monteren?

Ja, onze producten zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. 

Waar vind ik de montagehandleidingen?

Alle relevante montagehandleidingen worden met uw bestelling geleverd. Indien u de handleidingen digitaal wil ontvangen, kunt u deze opvragen bij onze klantenservice.

Welke garantie heb ik op producten van LUVATO Outdoor Living?

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Klik hier voor meer informatie over onze garantie.

Ik heb stormschade, wat nu?

In geval van stormschade dient u contact op te nemen met uw verzekeraar. Stormschade valt buiten de garantie van onze producten.

Kan ik mijn goederen herroepen?

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht? Klik hier voor meer informatie.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Indien u uw bestelling wilt wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice. Klik hier voor onze contact gegevens.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk uw bestelling voor levering te annuleren. Klik hier voor meer informatie over het annuleren van uw bestelling.